Smart förvaring hemma – och på bortaplan - Sesam Self Storage
// 2022-06-25: Added by Djordje and Bo Do.

Artikel

Smart förvaring hemma – och på bortaplan

Smart förvaring hemma och magasinera saker i förråd.

Ta en titt runt om dig. Vad behöver du varje dag? Vad tar onödig plats? Vad stör du dig på? Vad behöver, vill eller måste du ha kvar? Är det något som skulle må bra att vara borta bäst? All produktion har en miljöpåverkan. Därför är det förstås vettigt att ha färre saker och undvika att skaffa en massa onödiga prylar.

Samtidigt vill vi på Sesam Self Storage minimera ny konsumtion genom att främja återbruk, och då krävs det ibland att man sparar saker. För egen del eller för nästa generations skull. Och ärligt talat, alla har vi saker som vi inte vill eller kan förvara på hemmaplan, men som vi behöver, måste eller helt enkelt bara vill ha kvar av olika skäl. Saker som skulle må bra att vara borta bäst. Just nu. Det kan vara allt möjligt. Till exempel när du ska sälja din lägenhet och behöver styla upp och skala ner. Eller när farmors retromöbler, ditt gamla dockhus eller golfbagen bara inte ryms hemma. Eller när älsklingen flyttar in med sjukt många saker – och en större bostad eller ett fritidshus fortfarande ligger längre fram i tiden. Eller på ett professionellt plan – när verktyg, säljmaterial, provkollektioner eller tio års pärmar måste förvaras på ett smartare och säkrare sätt.

Ibland ser man inte skogen för alla träd. Samlar du det du använder ofta på hemmaplan och plockar bort det du inte behöver i din omedelbara närhet, får du bättre översikt över dina saker och mer andrum. Sesam Self Storage hjälper dig skapa utrymme för ett bättre liv. Hyr förråd hos oss, så tar vi hand om allt som är borta bäst så länge.

Vår heldigitaliserade lösning gör att du bokar, kan dela den digitala nyckeln och får tillgång till all information, inklusive fakturor, för ditt förråd. Dessutom är anläggningen kameraövervakad och har uppkoppling till larmcentral. Tryggt, säkert, fräscht – och väldigt praktiskt eftersom hela lösningen är digital – från bokning till nycklar. Boka ditt förråd idag!