Artikel

Heldigitalt. Såklart!

Troligtvis läser du detta i mobilen. Kanske har du gjort bankärenden i den tidigare, kollat mejlen, spelat spel, chattat, köpt mat… Listan över hur vi i Sverige är digitaliserade blir längre och längre. Och det är inte endast unga som utvecklingen gäller utan faktiskt alla.

Därför är också processen kring Sesam Self Storages förråd – som den enda i branschen – självklart heldigitaliserad. Från början till slut.

Du väljer och bokar ditt förråd, betalar, öppnar och avslutar avtalet digitalt, via dator, surfplatta eller mobil. Du kan också hantera allt via vår smarta app,  som du laddar ner på App Store eller Google Play. 

I appen hittar du all information om ditt förråd. Framför allt är den viktig när du ska besöka förrådet – den funkar som en digital nyckel. Genom ett enkelt tryck på ”Lås upp” får du tillträde till grindar, entrédörrar och ditt förråd. Behöver fler än du tillgång till förrådet, ja, då delar du ut en personlig nyckel via appen, precis så länge som det behövs. Det kan vara en kortare tid, till exempel för flyttfirman, eller en längre tid, exempelvis för kollegor eller familjemedlemmar. 

Inte nog med att detta är praktiskt och superbekvämt för dig. Det är en mer hållbar lösning med lägre klimatavtryck för oss alla. Genom Sesam Self Storages heldigitalisering sparar vi tillsammans mängder av papper i form av avtal, information och fakturor. För att inte tala om att vi inte behöver tråkiga blocklås i metall, som kostar dig pengar och som har en oundviklig miljöpåverkan i produktion, transporter och till och med återvinning.

Dessutom har ju fysiska nycklar ibland en tendens att komma bort och är struliga att låna ut.